Då som Nu

san-miguel-2014ibiza-1979Då 1979 på Ibiza som nu 2014 i hemmets lugna vrå smakar en San Miguel lika bra. Under de senaste veckorna har jag bläddrat igenom alla mina pappersbilder i albumen och de som inte platsat där utan ligger i sina förpackningar från fotolabbet och jag är jäkligt glad att jag fotade så pass mycket under 70-talet, visserligen eskalerade det under 80-talet men mycket finns från tidigare år.
Bilder som man var på väg att kassera en gång i tiden men som nu får en liten guldkant när vi kollar igenom dem.
På bordet ligger min första systemkamera en Chinon CE-4 med ett Pentax 50mm 1,7. På den tiden satt det ett Pentax 50mm 1,4 på kameran, några zoomar byttes in mot detta fasta Pentax objektiv. Jag var riktigt trött på zoomar och ville ha en ljusstark fast lins istället.
På bordet ligger också en av förpackningarna från 1979 med bl.a en semestertripp till Ibiza, det var något år innan Ibiza blev ett tillhåll för extra partysugna ungdomar.

Nästa fredagsöl hoppas jag (om allt går som det skall) avnjutes på ett annat ställe än i hemmets lugna vrå, ni som följer mig på Instagram kan nog vänta sig en bild eller två under nästa helg. Trevlig helg på er alla! Snart är det Let’s dance 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s