Let Tram transport me

Let the Tram transport meJag får väl säga att jag har ganska bra på-fältet-koll av kollektivtrafiken och de flesta linjesträckningar här i länet eftersom det ingår i jobbet. Men ibland är det roligt att inte ha denna koll, att då utforska spårvagnsnätet och hoppa på en spårvagn och se vart den tar mig det gillar jag. Är det dessutom så här lite resenärer på en vagn då är det dessutom riktigt behagligt.

Torsdagstema = I Like

Annonser

9 thoughts on “Let Tram transport me

 1. Scaniatjejen 2014-09-25 / 08:06

  Snygg bild, passar perfekt med svartvitt till motivet! Kul sätt att fixa äventyr i vardagen.=) Jag skulle också gilla det bäst om det var så där lite folk i vagnen.

  Gilla

 2. Hanna 2014-09-25 / 13:14

  Suck… det är så snyggt så jag nästan börjar gråta här framför din blogg Tony, hur gör du?

  Jag upplevde ganska snabbt att färgerna blev otroligt intensiva i min nya kamera, de ser nästan onaturliga ut, en inställning jag inte lyckats med att lösa, dessutom har jag problem med skärpedjup och hur jag ska ställa in skärpan. Får nog ta och planera in en lättare fotokurs med dig och B när den där fikan blir av 🙂

  Gilla

 3. Freja 2014-09-25 / 15:10

  Kollektivtraffik kan vara väldigt smidigt och trevligt1

  Gilla

 4. Tony 2014-09-25 / 15:35

  Det är det!

  Gilla

 5. Tony 2014-09-25 / 15:50

  Kameran inställd på ”P” (programautomatik) och låter kameran sköta allt, jag ser till att fokus ligger på den stiliga kvinnan, komponerar och trycker av… väl hemma konverterar jag till svartvitt för denna bilden vann på det och lägger upp den till denna sida. 🙂
  Mer komplicerat skall man inte göra det, alla som hävdar att man ställer bländare, slutartider, exponeringkompenserar, spotmäter och gud vet allt för att få bästa resultat snackar nog mest. Håller man på så försvinner ”bilden” innan man är klar.

  Innan fikat blir av så hjälper jag dig mer än gärna, du kan maila om det är något du inte förstår.

  Gilla

 6. Anitas Malta 2014-09-25 / 20:18

  Känns ju nästan som om jag själv sitter där bakom tjejen och fotar 😉 Ja, inte för att jag kan fota så bra utan för att bilden känns så otroligt verklig.
  Läser och lär av din kommentar till Hanna. Har insett att P-läge är minst komplicerat men anser nog att de som verkligen kan sin sak gärna kör i M-läge. Min förvirring i P-läget som jag ännu inte fattat är att man måste välja ”bildstil”. Jobbar vidare på det… 😉

  Gilla

 7. Monica 2014-09-28 / 13:29

  Kanonbilde, Tony! Liker konverteringen, og elsker alle linjene. Til tross for mange detaljer, føler jeg allikevel en ro og stillhet, som sikkert har med den nesten folketomme vognen å gjøre!
  Fin søndag til deg:)

  Gilla

 8. Tony 2014-09-29 / 06:36

  Tack Monica.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s