Mind blowing

Jag har väl raljerat och himlat lite med ögonen över alla kaffetrender och fina ord på kaffetillredningar som finns på caféerna nu för tiden.
För mig har en svart kopp bryggkaffe varit det  sätt jag dricker mitt kaffe.

Men till min förvåning har jag under de senaste månaderna börjat snegla på de där kaffeblandningarna som dyker upp ute på cafémenyerna.
Till och med här hemma när jag som vanligt häller mitt varma vatten i min Melittatratt med mellanrostkaffe kan jag känna ett sug efter att det skulle till något mer i kaffet.
Tankar om skummad mjölk, vispad grädde, kanel, kardemumma, små chokladflingor poppar upp i mitt huvud och stökar till min kaffestund.

Annonser

2 thoughts on “Mind blowing

  1. Anita 2018-01-03 / 10:22

    Kanske dags att bryta det invanda och testa nytt. Tycker du redan verkar vara på god väg. Är själv inte sådär jätteförtjust i kaffe men när det blir så blir det pulver och vatten här hemma. Kan beställa en Cappuccino någon gång ute men då brukar jag bara ta lite av mjölkskummet som ligger och flyter på ytan, resten smakar inte särskilt gott.

    Liked by 1 person

  2. Kristallina 2018-01-04 / 19:24

    Där ser du. Med tiden påverkas man om man vill eller ej. Hemma är det samma kaffe som hos dig men är jag i stan kan det bli en Cappuccino eller Latte.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s